2024. augusztus 20. 16:36 - Hobbigyúrós

Hogyan lesz fenntartható egy diétás étrend?

Sziasztok!

Ebben a részben röviden elmondom, hogy mitől lehet rossz egy étrend és hogyan tudsz ezen változtatni.

Nagyon sokan vannak, akik azért adták fel a diétát és kezdtek falási rohamokba, mert az étrendjük túl szélsőséges és egyoldalú volt, folyamatosan éheztek. Egy étrendet sok féleképpen lehet alakítani, hisz nem kell fix étrend, elég egy kcal számoló alkalmazás és „egészséges” ételek. Így máris könnyebb lesz, hogy mit szeretnél enni és hogyan. Hisz nem kell mindig a tojás, a zab vagy a csirke rizs kombináció.

Ha megvan a napi étkezésed, amit magadnak állítottál össze és még maradt fenn bevihető kalóriád, akkor akár mehet 1-2 kocka csoki, süti vagy fagyi. Így nem fogod azt érezni, hogy minden meg van vonva, nem ehetsz egy finomat. Ha így csinálod, akkor fenntartható lesz a diétád. Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy ezzel elrontod, nem vagy se erős, se kitartó. Nekem is csak így fenntartható, ahogy nagyon sokaknak is.

Whole Foods Weight Loss Eating Plan | Midland Primary Care

Persze, ha valaki versenyző, annál mások a szabályok, nekik ez nem engedhető meg. De hobbistáknál ez nagyon fontos dolog lehet. Ilyenkor lehet alkalmazni a 80-20% elosztást, vagyis 80%-ban egészséges és célodnak megfelelő ételek, míg 20%-ban a kevésbé egészséges, ám számodra jól eső nasi mehet.

Fontos a mérlegelés, nem csak a konyhában, de az életben is😉.

 

Ha szeretnél táplálékkiegészítőt rendelni, akkor ajánlom figyelmetekbe a Naturecan oldalát, ahol kedvező ajánlatokkal juthattok jó minőségű kiegészítőkhöz. Használd a HOBBISTA kódot a további kedvezményekért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hobigyuros888.blog.hu/api/trackback/id/tr6018470151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása