2024. július 30. 08:26 - Hobbigyúrós

Protein szeletek

Sziasztok!

Ebben a részben egy kisebb összefoglalót írok a protein szeletekről, remélem érdekesnek találjátok és kedvet kaptok hozzá!

A protein szeletek nagy segítséget nyújthatnak a mindennapokban. Én is majdnem napi szinten eszek belőlük, valamelyikben lehet akár 18-22g fehérje, igaz ezekben sok zsír és kcal is lehet, de én szívesen fogyasztok őket. Rengeteg fajta ízben kaphatóak és mind nagyon finomak. Éedemes figyelni, hogy melyik tartalmaz poliolokat, mert azok hashajtó hatásúak lehetnek. Nem érdemes sokat venni belőlük azoknak, akik nem bírják ki nasi nélkül (főleg diéta alatt). Mint írtam sok kalóriát tartalmaznak és könnyen túlzásba eshetünk. ezek általában 170-400 kcal-t is tartalmaznak, de ezt a hátoldalukon lévő táblázatban megtalálhatjátok. Aki még nem próbálta, azoknak nyugodt szívvel ajánlom, nem fogja megbánni. Igaz némelyiket kicsit nehéz megrágni, mert elég rágósak tudnak lenni, de így tovább tartanak.

Ezekről szerintem ennyit elég is mondanom, nagyrészt sikerült mindent is leírni. Remélem tetszett és hogy le ne maradjatok a további tartalmaimról, nyomjatok egy követést és a legközelebbi bejegyzésben találkozunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hobigyuros888.blog.hu/api/trackback/id/tr2418455895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása